Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cholerne lagi

TuFu x33

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka,po update 6.1 zaczalem mieć lekkie lagi,wszystko z netem w normie,ping taki sam jak był,nawet detale zmniejszałem ale nic sie nie działo. Po update 6.2 mam takie lagi że ledwo co moge last hitować,co chwile bijąc kolesia nagle dostaje freeza i typek już jest pół mapy dalej albo ja juz jestem martwy. Co jest nie tak?

79160594027661829163.png

Opublikowano

Ale czekaj, update 6.2 jeszcze nie było. Ja gram na eune normalnie, przez wifi 0 lagów. W innych grasz nie masz lagów?

f1a327ea2f.png

Opublikowano

Ludzie wypowiadali się, że 6.2 nic nie poprawili względem lagów. To nie Twoja wina a ich serwerów. 

ulpdoa6f345.png

Opublikowano

Ja odczuwam poprawę. 

MOBO:  GA-B85M-D3H | CPU: Intel Core i5 4460 3.2 GHz / Turbo 3.4 GHz | RAM: Geil Dragon 8 GB DDR3 CL11|
GPU:  Nvidia GeForce GTX 970 OC 4GD5T | CPU cooling: be quiet! Pure Rock BK009 |SSD: SanDisk 128 GB SSD|
PSU:
Chieftec 600W
| Tower: Zalman Z3 +

Opublikowano

Te lagi nie nękają tylko Was od wielu wielu patchy już. Polecam zacząć korzystać z WTFast, bo pomaga w tej sytuacji i niweluje lagi do 0.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...